Hys nyt, äiti leikkii

Aloitin vihdoin yhden projektin jota olen jo pitkään himoinnut omakseni. Ystäväni ylläpitämän nukkekotiblogin innoittamana sain sitten muutaman vuoden viiveellä aikaiseksi maksaa rahaa maalattavissa olevasta, useamman kerroksen talosta. Tuloksena on tällä hetkellä Expeditini päällä makaava nukketalonpuolikas, jonka tulen sisustamaan ja askartelemaan projektinomaisesti vapaa-aikani sallimissa mitoissa.

Talon rakennus

Talon rakennus käynnissä. Minun piti se tehdä mutta insinööri innostui enemmän.

dollhouse2

Talo on koossa noin 50 x 80 x 60, sen koko julkisivu aukeaa ovien lisäksi. Siinä on kaksi asuinkerrosta, joissa on kaikkiaan neljä huonetta. Huoneiden lisäksi ullakkoon pääsee käsiksi ja erikseen vielä rakennettavissa oleva kellari- ja pihakerros on myös sisustettavissa, vaikkakin se on loppuun rakennettuna suljettu tila.

Puu on suhteellisen laadukasta kun vertaa sen monimutkaiseen julkisivuun sekä arkkitehtuuriin, puhumattakaan hinnasta (Etola 123,00 €). Oikein hyvä kauppa ja uskon kyllä että tämän kanssa vierähtää moni askarteluntäyteinen hetki. Ehkä sitten joskus voin talon luovuttaa tyttärelleni. Ehkä sitten … vaikka viiden vuoden päästä.

Lapsi pieni älä nyt häiritse, äiti leikkii.

dollhouse3 dollhouse4

dollhouse5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *