Kuka on tekstien takana?

Twitter: @sagamaraia
IRCNet: Maraia
Myyjä, freelancer
Opiskelee elokuva- ja TV-tuotantoa Metropolian ammattikorkeakoulussa
Homepage portfolio // Kotisivun portfolio
Cartoon, X-mas calendar // Sarjakuvat, Joukaelunteri
30 täyttänyt helsinkiläinen, jolla mies, kaksi kissaa ja tytär
Käsityö-, internet-, some- ja idea-aktiivi, monitaitajaksikin kehuttu
Piirtää ja kirjoittaa sujuvasti

Olen pohjoisessa syntynyt ja Helsinkiin päätynyt kolmekymppinen tekijäihminen, joka täyttää elämänsä erinäisillä ajatuksilla, projekteilla ja hassutteluilla.

Ammatiltani olen myyjä, mutta asiakaspalvelun raudanlujana ammattilaisena olen myös kokenut sosiaalisen median veteraani. Työelämäni koostuu niin harmittomasta hyllyntäyttelystä päivittäistavaraliikkeissä kuin myös maailmanvalloittamisesta IRC-Gallerian eturivissä.

Rakastan ideoida, askarrella, tehdä käsitöitä, piirtää kissoja ja runoilla kaikenlaista. Rakastan myös Twitteriä (@sagamaraia) ja muita internetin oikkuja, mukaanlukien sen tarjoamaa tietoa sekä meemejä. Meemit ovat maailman suola.

Blogini on toistaiseksi jäänyt pienemmälle huomiolle syyskuussa 2012 syntyneen esikoistyttäreni vuoksi mutta eiköhän asia korjaannu vähitellen. Olen pyrkinyt parantamaan sen laatua määrän tuottamisen sijaan ja tunteikas kerrontani onkin saanut positiivista palautetta, mikä on aina vaatimattomalle tekijälle mukavaa. Piirtäjänä olen myös ylläpitänyt joulukalenteria jo vuodesta 2001 lähtien ja nyt viime vuosina muuntanut sen yleispätevän luonteen sarjakuvaksi.

Kaikki tekstit, runot sun muut värkkäykset ovat allekirjoittaneen käsialaa jollei tekijää erikseen mainita. Kaikkea sisältöä saa lainata, mutta rahan ansaitsemista sisältöni kustannuksella ei suvaita. Kerrothan käyttöyhteydessä, kuka on vastuussa sisällöstä jota käytät. Tämä tarkoittaa esimerkiksi nimen kertomista sitaattien tai runojen käyttöyhteydessä tai käsityöohjetta ihastellessa myös kiitosta sen tekijälle.

Lisäksi jos päädyt käyttämään jotain minun luomaani, kerrothan siitä minulle. Haluan kuulla kokemuksia. :)

Saga Raippalinna, aka sagamaraia tai maraia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *