Sormi jäi Arabiaan

I accidentally the whole finger

Voin muuten sanoa, että aika hehkeetä blogailla yksi sormi paketissa.

Tässä keskiviikkoaamusella järjestelin töissä Arabian Koko-astiaston hyllyä kun yksi muki kierähti hyllyltä lattialle ja hajosi kolmeen palaan. Työnsin palaset sivuun ja viimeistelin työni, jonka jälkeen ryhdyin siivoamaan aiheuttamaani sotkua. Nostin käteeni suuret palaset ja huomasin pieniä lohkeamia muutaman kappaleen maassa. Yritin ensin nostaa niitä etusormen rasvapinnan avulla mutta laastarin vuoksi tämä ei onnistunut joten harkitsemattomasti pyyhkäisin kädelläni kasan yltä.

Jokin tuikkasi kipeästi oikean käden pikkurilliin ja kun nostin sormen silmieni eteen, se antoi minulle leveän, verisen hymyn. Onnekseni minulla on pieni pikkurilli joten suurehko haava pienessä pikkurillissä on melko pieni, mutta käsi ei osannut olla samaa mieltä. Verta valui mutta nopea laastaritoiminta sai aikaan tyrehtymisen ja työinnon selvän kasvun. Tein töitä työpäivän loppuun kunnes hoksasin että koko sormi säteilee pitkin kättä ja on melko epämukava. Sitten soitettiin työterveyteen (joka yhdistyi aina ensin takaisin vaihteeseen ensimmäiset 10 kertaa), jonka jälkeen mentiin sanomaan että tarvin dokumentin henkilölle 1, 2, 3 ja lopulta 4. Täytin dokumentin 1, dokumentin 2 ja sain lopulta luvan mennä vieressä sijaitsevalle lääkäriasemalle. Siellä odoteltiin lääkäriä, saatiin röntgenlähete, odoteltiin lääkäriä, odoteltiin hoitajaa ja saatiin haavansidontaa, pieni tukilasta ja tetanuspiikki. Niin ja 2 päivää sairaslomaa.

Ilmeisesti koko päivä ja oikeastaan tämä penteleen epäonnen viikko sai minut niin hämilleni ja väsyneeksi, että vaikka olin noussut siihen bussiin, joka ajaa suoraan kotiin, jäin pois vaihtopysäkillä. Huomenna en kyllä liiku kuin olohuoneeseen asti, henkensähän tässä menettää perkeleenperkele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *