Oops I never, ihan vahingossa vaan

Minä en huijannut lanttulaatikkoihmisiä! En! Ihan vahingossa saatoin tehdä jotain jonka ikäänkuin tiesin että se menee näin ja sitten en joudu tekemään mitään ja saan silti palkinnon mutta en ole huijari, en!

Haluatko ilmaisen suklaalevyn? Tässä ohjeet:

Mene Malmin Nova -ostoskeskukseen, sinne Tiimarin perukoille ja etsi käsiisi ihminen, jolla on sininen kirjoitusalusta. Kerro, että et syö lanttulaatikkoa mutta jos oletetaan että sellaista hankit kotiisi jouluna, ostaisit sen kaupasta. Seuraa ihmistä yläkertaan. Täytä tietokoneella sinuun pätevät kohdat (joo, mies/nainen, tulot, ikä, diiba ja daa) kunnes vastaan tulee kysymys joka käytännössä kysyy tykkäätkö/kaipaatko/syötkö/hankitko lanttulaatikkoa ollenkaan. Vastaa rehellisesti. Jos olet niin kuin minä etkä edelleenkään hanki omaa jouluasi varten lanttulaatikkoa, testi päättyy siihen ja saat ilmaisen suklaalevyn ilman yhtäkään lanttulaatikkomaistiaista.

Avot!

Enkä tehny tätä suunnitellusti, mitä oli tyhmä eikä tajunnu että jos en syö lanttulaatikkoa, se tarkottaa että en sit syö lanttulaatikkoa.

P.S.
Lisäksi mies oli sitä mieltä että minä en saa mitään suklaita tai mitään mutta karma is my bitch and she knows how to hook me up w/ stuff.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *