Kuinka höhlää

Painiskelen tällä hetkellä probleeman kanssa. Minulla olisi miljoona kerää Kelo-lankaa josta tykkään tehdä myssyjä mutta joita pitää sitten päätellä ja se ei ole yhtä hauskaa. Samaan aikaan haluan virkata heijastimia mutta nauha maksaa 200e ja en osaa päättää haluanko sitä 900m vai puolet siitä. Lisäksi ajatus sellaisen summan pulittamisesta on vähän suolainen, varsinkin kun rahaa nyt ei loman jälkeisenä palkkapäivänä ole ihan hirvittävästi.

Lisäksi minua riivaa into virkata jalkakoristekuristinpitsijuttuja ohjeesta jonka ystävä löysi Etsystä. Etsy on kyllä käsityöharrastajan pahin vihollinen – se antaa inspiraatiota, lannistaa kaikkien uskomattomalta tuntuvan luovuuden edessä sekä saa aikaan impulsiivisia ostoja.

Tämän lisäksi vielä pitäisi tehdä ihanasta Novitan Noki-langasta miehelle pipo (ihan perusmalli kuinka tylsää) ja kokeilla kaikkia niitä neljää kirjaa jotka ostin ihan vasta. Ja vieläkin tämän lisäksi haluaisin tehdä loppuun ne amigurumijäätelöt jota aloin virkkaamaan mutta jotka lopahtivat siinä vaiheessa tauolle kun joku minulle mainitsi niistä heijastimista. Ostin myös liki kaikki Miami-langat pois poistomyynnistä ja nyt en kehtaa käyttää niitä kun muuten ne loppuu.

Mutta se kyllä riivaa eniten, että pieni kannettava kuvausstudio maksaisi 80 euroa. Se laskettuna heijastinnauhaan sekä uuteen Paverpolin massaan jonka pitäisi olla kirkasta eikä harmaata (oho hups), tekee ison rahan ja paljon aikaa käsityöllistämässä.

Mutta sitten saisin hyviä kuvia ja ehkä vihdoinkin jotain Etsyyn kun noita tehtyjä avaimenperiä ja heijastimia on jo reilusti kahden kassillisen verran. Voi minua.

Ja vielä lisäksi voisin sanoa, että korttejakin pitäisi rakentaa kun nyt vihdoin sain sen Scor-Palin korttitaitoksia varten. Internet <3 Shopping <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *